Söndagskväll & serie med Filiph

 
Filiph åkte hem tidigare idag men som tur var så kom han tillbaks för en stund sen så vi ska kolla klart på Orange is the new black nu eftersom vi bara har ett par avsnitt kvar på sista säsongen. Är ledig imorgon som tur är eftersom vi har återläsningsdagar i 3 dagar från och med imorgon och jag är äntligen klar med allt skolarbete, trodde aldrig att jag skulle hinna klart med alla hemuppgifter eftersom jag låg efter med dem sen i September. Nu är jag mer skoltrött än någonsin förut så sommarlovet passar bra nu snart. As taggad på Bråvalla sen också och sommarjobbet, dock aldrig jobbat i hela mitt liv tidigare, men lyckades få samma veckor på samma arbetsplats som Elin. Så jag ska alltså sommarjobba med min bästa vän, hur kul? Men nu ska jag kolla klart på serien med Filiph.

Mitchell & Ness

 
Fick hem mina nya favorit från Junkyard för ett par dagar sen. Eftersom min bror mesta dels hade tagit över min Lakers keps så fick jag klicka hem en ny till mig.

Godis, dricka och vin

 
Kom precis hem från en sväng till Cloetta och Brunneby med min syster, nu sitter jag här och väntar på Filiph för jag är hungrig så vi ska fixa käk. Köpt godis för ett par hundra och vet inte hur jag ens hade råd med det eftersom jag fått lägga alla mina pengar på studentpresenter denna månad. Dock är inte allt till mig som tur är, köpte till Filiph också eftersom han förtjänar det, jag som sa till honom igår att vi måste sluta äta sånt här hela tiden för jag har gått upp i vikt som tusan sen jag började vara med honom. Får väl se till att börja träna, för socker klarar jag mig inte utan!

Fyra dagars ledighet


Hej! Nu är jag tillbaks efter 5 dagar, vill kunna uppdatera oftare men det är svårt att ha tid till allt nu när det ungefär bara är 3 veckor kvar till sommarlovet. 

Just nu sitter jag iallafall på bussen påväg till skolan, inte så skönt efter 4 dagars ledighet. I onsdags sov Filiph hos mig, i torsdags fixade jag lite i min garderob, i fredags så kol Elin till mig före lunch så gick vi ut på promenad i 2 timmar, båda var nog lika förvånade över oss men det var skönt att frisk luft och röra på sig. Senare på kvällen så kom Filiph och han stannade kvar tills i lördags då vi tog en sväng till marieberg för att han skulle köpa lite till studenten. Kvällen spenderade vi hos han och spelade nåt satans bilspel som jag blev så arg på för jag ville klara det, lyckades efter en och en halv timme.. Vi sov iallafall hos honom sen drog vi till mig igår och var hundvakt en stund. Sen tog vi en sväng och köpte pizza som vi åt hemma framför en film. Igårkväll började vi kolla på några avsnitt av Orange is the new black, jag har redan sett en del men det var så länge sen så vi började om från starten, sen somnade vi. 

Ska försöka uppdatera senare idag, men det visar sig väl. Hoppas allt får en bra måndag iallafall!