Oktobers Glossybox

"Månadens glossybox är Pop Art -inspirerad och innehåller produkter som verkligen piggar upp humöret i höstmörkret. Boxens innehåll fokuserer på smink för att bland annat framhäva ögon, kinder och läppar - dock inte fullt så exremt som i äkta pop art-anda."
 
Broadway - Impress Manicure
Detta var alltså 24 stycken lösnaglar som det redan är klister på så du drar bara av plastremsan och sätter på nageln så sitter den i flera dagar. Dom ska vara jättebra och smidiga. Jag använder inte lösnaglar men tänkte att när jag ändå fick dom här så skulle jag testa. Öppnade dock förpackningen och kollade längden på naglarna och såg att alla var kortare än mina egna naglar, så vad är då vitsen med att ha dom? Så tänkte att någon som har användning av dom här kan få dom, så gav dom till Elin. 
 
So Susan - Universal Blush
"Rouge som ger fräsch färg och som anpassar sig efter din hudton. Dess mjuka konsistens gör en både behaglig och lättapplicerad. Den är dessutom återfuktande och näringsgivande."
 
Denna produkt blev jag också glad när jag såg eftersom jag behövde en ny rouge eftersom min nyligen tagit slut och jag behövde en ny. Dock var denna väldigt skimmrig och jag gillar bara ögonskuggor som är det. Men den kommer komma till användning ändå. Den ser inte så rosa ut men det behövdes väldigt lite av produkten för att få rosa kinder, så det är ett plus.
 
Make up store - Cybershadow (135 kronor)
"Ögonskugga som är hårt pressad och därför lite krämigare i konsistensen, vilket gör att skuggan är lättarbetad. Den är högpigmenterad och innehåller mycket pärlemor-pigment som ger en snyggt glansig finish."
 
Jag visste att det skulle komma en fullsize produkt från Make up store den här månaden, men blev förvånad över att jag inte fick någon sjuk färg som jag inte skulle använda. Provade denna igår och jag har gröna ögon så en grön ögonskugga brukar jag inte använda men denna var inte så pass grön. Den är väldigt ljus så jag är jätte nöjd med denna. 
DAX - Alcogel Pear & Lily 
 
Vem som helst hade inte blivit glad för handsprit men jag är as nöjd. Jag har alltid med mig en handsprit i väskan varje dag så det här var toppen. Dock hatar jag päron och den luktar ju päron men den luktade ändå fräscht. Det är ju även det här märket som finns på sjukhusen så då vet man ju iallfall att den är bra så den är jag jätte nöjd med. 
 
Me Me Me Cosmetics - Cheek and Lip Tint "Coral Blossom"
"Få en hållbar och fräsch tint av färg på både läppar och kinder med denna bästsäljare från MeMeMe. Pensla på önskad mängd färg och jämna till med fingertoppen."
 
Innan jag läste vad det stod så trodde jag att det var ett nagellack. Provade även den igår och den är perfekt till någon som gillar den färgen. Jag gillar inte den färgen på kinderna eller läpparna och dessutom så är jag inget stort fan av flytande produkter. Som foundation, jag använder inte flytande foundation för jag tycker det känns så ofräscht. Men det kanske blir en av mina favoriter, vem vet. 

senaste dagarna

 
 
Förlåt för sämsta uppdateringen. Men har inte haft tid eller ork till bloggen. I förrgår var jag iallfall på Ikea med pappa och en av mina brorsor. Fick med mig sängbord och lite mer blockljus hem. Jag har ju världens sämsta tålamod och kan inte koncentrera mig på vad som helst, Men frågar man någon som känner mig så vet man att jag tycker att det är jättekul att sätta ihop möbler från Ikea, konstigt men så har det alltid varit. När jag bytte till rummet som jag har nu så satte jag ihop sängen och allt annat helt själv. Samma sak med min brors rum, haha. Han och mina föräldrar bad mig om hjälp då bara för dom tycker att jag är den i familjen som fixar det utan att göra fel.
 
Igår vaknade jag iallfall och då kom min bror in på mitt rum med min Glossybox som äntligen hade kommit, tänkte att jag ska börja visa den varje månad? Sen hörde Elin av sig så drog in till stan och träffade henne så fick jag med mig lite smink hem. Nu ska jag fixa lite inlägg och bilder så ska jag fan ta mig ett bad för det behöver jag. Sen ikväll ska jag vara med Elin, vet inte om vi ska kolla skräckis eller om vi drar ut, det får vi se.
 

skor

 
 
 
Det här är inte alla skor, men dom som jag använder mest. Dom som känner mig vet att jag är besatt av skor, det är det bästa jag vet. Dock är jag jävligt rädd om dom, gör rent mina vita Air Force efter att jag använt dom varje gång, har hållt dom rena i 8 månader nu även fast jag använder dom nästan varje dag.
Får dock ångest när jag tänker på hur mycket pengar som egentligen har lagts på skor, det är x antal tusen kronor..
 
1. Old Skool Vans från Nilssons Shoes - 750 kronor.
2. Old Skool Vans - födelsedagspresent men tror dom är köpta på Sweet Poison - 
3. Vans från Nilssons Shoes - 750 kronor.
 4. Vans som mamma köpte av en bekant som hade köpt dom men inte kunde använda dom.
5. Vans från Wesc - 650 kronor.
6. Old skool Vans från Stadium - 840 kronor.
7. Old skool Vans (fodrade) från Nilsson Shoes - 1000 kronor.
8. Nike Air Force 1 från Foot Locker - 1000 kronor.
9. Nike Air Force 1 från Foot Locker - 1100 kronor.
10. från någon affär på Öland för flera år sen så kommer inte ihåg priset. 
11. Dr.Martens från Nilsson Shoes - 1400 kronor.
12. Dr.Martens från  SkoUno - 2000 kronor.
 
De 3 paren som är suddiga är för att jag inte använder dom vardagligt eller så.

rummet

 
Spenderade förmiddagen på Ikea med Johanna idag. Vi åt brunch där som var jättebra sen kollade vi runt i ett par timmar och vi fick med oss en del saker hem. Fick med mig en ljusslinga, överkast + kudde,  spegel, ljus + stenar att ha runt om ljusen och påslakan.
 
Jag skulle gärna ha ett större rum men jag älskar ändå mitt lilla & mörka rum. Dom flesta har ju vita rum och ljus inredning men jag tycker att det är tusen gånger mysigare med ett mörkt rum. Jag tycker att ljusslingan gav rummet en helt annan känsla, är jätte nöjd. Funderar på om jag ska köpa en till och sätta upp den på andra sidan av rummet men är osäker på om det blir för mycket då.. 
 
Imorgon ska jag iallafall till Ikea igen med pappa och kanske min bror. Ska köpa ett sängbord som jag kollade på idag sen får vi se.