trött

Hej, vaknade ganska sent igår. Jag har inte varit hemma en enda hel dag på hela lovet för har jag varit hemma på dagen så har jag sovit borta så mamma ville att jag skulle följa med henne och handla så jag gjorde det. Sen när vi kom hem så hörde Wilma av sig så vi drog till marieberg och var där till 20:30 ungefär, då fick vi skjuts hem. När jag kom hem så fixade jag lite på mitt rum sen bestämde jag och Wilma att vi skulle ses igen så lite innan 23:00 drog jag och mötte henne så var vi ute en stund sen gick vi till mig och satt och snackade i några timmar och lyssna på musik sen somnade hon, men jag var vaken och somnade runt halv 7 imorse sen vaknade vi vid elva sen drog hon hem för ett litet tag sen. 
 
 
 
 
 
 
 

Dom senaste dagarna

 
Söndags: Drog till gruvan med Wilma och där träffade vi David och Vincent så vi var med dom hela kvällen där, sen drog alla hem till mig en snabbis för jag skulle hämta saker sen drog vi tillbaks till gruvan sen vid 12 drog jag och Wilma hem till henne och jag sovde där.
 
Måndags: Vi vaknade runt 12, efter en stund kom Nyman sen drog vi alla till gruvan. Vi var där hela kvällen sen efter 11 följde jag Elin halv vägs hem sen stack jag hem.
 
Tisdags: Vaknade efter 12 av att både Nyman och Wilma bombade min mobil med samtal och sms för jag skulle vakna, efter en timme drog jag iallafall och mötte Wilma så drog vi och mötte Nyman sen drog vi till gruvan runt 14:00 och dom tvingade mig att hoppa från klipporna där det är 9 meter och jag är så himla höjd rädd så trodde jag skulle dö.. Nyman och jag drog iallafall hem till mig vid 21:00 och åt sen drog vi och mötte Wilma igen så drog vi till gruvan ännu en gång sen så kom även Anna dit. Kom hem strax innan 1 men somnade runt 6 imorse...
 
 
 
 
 
 

bästa dagarna på hela sommaren

 
 
Lördags: Skulle med familjen till Askersund men jag stannade kvar hemma istället. Jag solade i några timmar för det var så jävla bra väder sen kom Marielle hit och efter någon timme så kom Nyman också. Vi fixade lite sen drog vi till gruvan och var där hela kvällen, sen gick vi till bussen som Marielle tog sen gick jag och Nyman hem till mig och vi satt och snacka om allt möjligt och sen slocknade hon tillslut.
 
Söndag:  väckte Nyman  för jag inte kunde sova så drog vi till gruvan igen vid 05:30 ungefär för vi inte hade någonting att göra så tappade jag min telefon i vattnet, dagen innan sa jag hur duktig jag varit som lyckats ha min iphone i 7 månader utan att den gått sönder... Efter en timme drog vi hem igen och åt frukost sen ringde vi Marielle och hon hade inte heller kunnat somna så hon cyklade hem till mig, sen drog vi till gruvan ännu en gång och då stack Nyman hem så jag och Marielle satt och snacka om allt och solade sen vid 12:30 typ så drog vi till mig en snabbis innan jag följde henne till bussen så åkte hon hem. Jag gick hem igen sen kom hon efter 2 timmar igen, vi drog till Vintrosa och köpte pizza och sen vidare in på ica och köpte massa sen hem till mig igen, vi fixade tältet och allt annat. Vi hade kul i 3 timmar sen fick vi för oss att dra till gruvan efter 02:00 tiden kanske. Sen lyckades vi ta oss hem igen och la oss och efter flera timmar somnade vi,,
 
Idag: Vaknade runt 11 och hade världens jobbigaste huvudvärk, Marielle började snacka om massa saker som jag både garvade och skämdes över.. Vi båda hade nog viljat somna om och sova hela dagen men vi drog oss upp och fixade iordning allt efter oss.. Sen drog vi till Vintrosa och handlade på ica sen drog vi till mig och solade och dunkade musik i några timamr för vi båda mådde dåligt.. Sen ringde jag Nyman och lyckades övertala den där lata ungen att ta sig hit så hon cyklade hit sen drog vi alla till gruvan i några timmar sen till vintrosa igen och åt pizza idag igen, sen efter det så cyklade Nyman hem och jag och Marielle drog till mig och hon hämta alla sina saker sen cyklade hon också hem för en liten stund sen.
 
Har över 400 bilder från dom här dagarna men jag är sjukt sliten så jag orkar inte gå igen alla och ta dom bästa, dom här får duga.
 
 
 
 
 
 
 

Äntligen har lillen kommit hit!

 
Jag har inte nämnt någonting om detta på bloggen för jag ville vänta tills jag visste helt säkert. Men nu har vi hämtat honom så nu kan jag ju berätta. Ester fick vi ju ta bort igår så nu har vi redan skaffat en ny hund, en 13 veckor gammal svart schäfer valp. Så himla gullig, han är verkligen världens snällaste förutom att han älskar att bita i min tröja, mina händer och min mobil och så tog han tag i remmen till systemkameran och släpade den på gräset, jävla tok. Jag är nog den som har spenderat mest tid med honom än så länge och det märks för han följer efter mig vart jag än går, så himla söt. Men nu är han helt slut så han har redan somnat men imorgon får jag skippa det jag hade planerat för jag måste vara hemma med lillen och måste träna med honom för han kan ju inte så mycket. Jag har rivmärken på hela händerna efter honom men nu ska jag strax sova för jag är jätte trött!