Smink

 
På bilden syns en del nya saker som jag köpte igår på Ullared (var ju där för 3 veckor sen också). "Smink organiseraren" kostade ynka 29 spänn och den kostar över 150 på andra ställen, inte klokt!
 
En sak som alla borde ha är mascaran från Elizabeth Arden, det här märket är lite stämplat för tanter men det borde det inte vara för kvalitén är otrolig, mascaran jag har är den bästa jag har haft. Den separerar fransarna perfekt och ger ett så naturligt resultat. Det här är inte det billigaste märket men det är värt varenda krona!
 
 
 
 

Bloppis

 
Har tagit mig tid på riktigt nu för att bli av med allt jag inte använder. Så kolla in min instagram som heter elinx.bloppis eller klicka här för att komma till kontot. Det kommer upp nya saker hela tiden så håll utkik!

Vans

 
Har varit sugen på ett par slip-on i ungefär ett år nu, så det var på tiden att jag köpte dessa favoriter. Mitt första par Vans är ju helt förstörda nu och dem är i leopardmönster så därför passade det med ett par nya leosar. 

Nya produkter

 
Tänkte visa en del nya produkter som jag har införskaffat mig sen jag bloggade sist vid midsommar. Fransarna kommer ifrån Ullared, dem var sjukt billiga så det var hur prisvärt som helst fast jag ångrar att jag inte köpte med mig fler men det får bli nästa gång, pudret från Lumene kommer också från Ullared, eller det mesta på bilden gör det förutom nagellacken från Yves Rocher som är så sjukt bra, det känns precis som gellack. Allt annat på bilden är produkter som jag har haft förut och som jag är jätte nöjd över. Ögonbrynsfärgen har jag fått av min syster och det är bland det bästa jag någonsin haft när det gäller sådana produkter, målar aldrig mina ögonbryn längre nu när dem är färgade och det är så sjukt skönt.