Toppen helg

Hej! Har haft fullt upp så har inte hunnit blogga.

I fredags hämtade Wirre mig på morgonen så drog vi till skolan på moppen, va hur jävla skönt som helst att slippa bussen! Sen efter skolan drog vi 2 till Lager157 där jag köpte lite smått. Sen drog vi vidare till Ica och satte oss i Brunnsparken och käkade. Sen drog vi hem & på kvällen åkte vi till Ica och sen till gruvan och hade det skönt!
Igår hämtade Wirre mig igen så åkte vi till falken och köpte kycklingrulle och lite annat sen vidare till gruvan och var där i några timmar. Sen hem igen och så åkte vi till gruvan på kvällen igen för att träffa Vincent, Anton & Filip(?). Sen åkte alla hem vid tolv så det var en jättebra kväll!


Sista dagarna på lovet

Hejsan! Har inte bloggat på några dagar så tänkte berätta vad jag har gjort sen dess.
I söndags kom Wilma och hämtade mig runt 20.00 och vi åkte till Säbylund där vi träffade massa (kan inte namnen på alla) så ringde vi Vincent så han och hans kompis kom dit vid 22.00 ungefär. Alla andra drog vi så 4 var kvar där till ungefär 23.30 då vi fick skjuts hem.
Igår så stod Wilma utanför mitt hus med sin moppe strax efter 13.00 så vi åkte hela vägen in till stan och vi köpte dricka och glass och satte oss i en park. Sen gick vi in i några affärer innan vi gick och köpte kycklingsallad. Sen tog vi moppen hem till Lanna och satte oss i gruvan och åt och pratade. Kom hem runt 19.30 ungefär.

Påsk och sol

Hej! Sitter ute i solen nu, det är 18 grader och inte ett enda moln på himlen, så himla skönt!
Tänkte säga vad jag gjort i veckan eftersom jag inte har bloggat.
Onsdags: träffade Wilma som jag inte har varit med sen i oktober pågrund utav olika anledningar.
Torsdags: drog in till stan och träffade Martina som jag inte har varit med på över ett år kanske eftersom vi har glidit isär på senaste tiden tyvärr, men det va hur skönt som helst att kunna prata helt som vanligt igen
Fredags(igår): hade inte tänkt följa med men pappa väckte mig ändå och ville att jag skulle med så en kvart senare satt vi i bilen påväg till Jönköping eftersom vi skulle till Elmia. Tog tyvärr inte med kameran eftersom jag inte hade tänkt följa med så kameran hade inte nåt batteri.
Idag: vaknade 13.30 och va helt slut. Har inte gjort speciellt mycket idag men ikväll drar jag in till stan.


Colours

 
Colours
 
Var sjukt länge sen jag slängde ihop en sån här outfit. Jag är verkligen jätte sugen på att införskaffa mig vansen som ni ser på bilden, jag brukar inte gilla för mycket färger för det passar inte på mig men blev kär i dom där första gången jag såg dom, jag bara måste ha dom!