Fransar

 
Tänkte göra det här inlägget för 5 veckor sen redan men det har inte blivit av, tyvärr. Mina fransar är inte alls så som jag vill ha dem eftersom de är väldigt tunna och svaga så mascaran tynger ner dem direkt. Så istället för att fixa nya fransar själv så åkte till Wirre som håller på med en utbildning och det blev superbra. Har fyllt på en gång och ska göra det igen på onsdag för det här är så smidigt och jag är hur nöjd som helst.

Skola

 
 
Då var sommaren över och skolan har börjat igen, Efter ett helt år i gymnasiet så är det äntligen dags för media, eftersom jag går Sam-media så läser man bara sam första året sen media de andra två åren. Imorgon börjar min första medialektion och jag är så taggad, vi är endast 5 stycken som ska gå media vilket blir lugnt. Äntligen får jag göra något som är det bästa jag vet, så skolan kommer ju inte bli lika jobbig nu längre!
 
Jag får tyvärr sova själv inatt då Filiph sover hemma, under hela sommarlovet så sov jag nog inte utan honom mer än 5 nätter, jag hatar att sova ensam. Men nu ska jag kolla på Geordie Shore tills jag somnar. Kommer upp en del inlägg imorgon så kika in då.

Blombud från världens bästa

 
Igår på förmiddagen när jag satt på mitt rum och fixade med min nya garderob och var på väldigt dåligt humör så ropade mamma att jag hade fått blommor. Sen ropade hon igen att jag hade fått blombud men jag trodde henne inte så jag ignorerade det bara, men hon fortsatte ropa. Så jag gick till trappen eftersom mitt rum är på övervåningen och där stod hon med världens fetaste inslagna bukett men jag fattade noll verkligen. Jag öppnade och där fanns världens finaste blommor och en lapp där det stod "älskar dig mest av allt.". Jag vart faktiskt chockad så inte nog med blommorna så kände jag något hårt och kantigt i botten av buketten, så jag öppnade pappret helt och där låg det choklad. Det här hade jag aldrig väntat mig, Filiph brukar ge mig rosor från Ica för det är tillräckligt för mig, det älskar jag. Men det som jag blir mest glad över är att jag aldrig ens har sagt till han något om att jag ville få blombud någon gång, den tanken kom han på själv. Världens bästa kille! ♥

Calvin Klein

 
Fick det här av Filiph iförrgår, han är alldeles för bra. Vet inte hur länge jag har velat ha dem här så jag blev ju självklart så glad man bara kan bli. Inte nog med att dem är snygga så är dem utan tvekan de skönaste och med mest bekväma underkläderna jag har. Jag tänker absolut köpa fler när jag har pengar för dem så bekväma.