2013

Januari & Februari
Kommer inte ihåg nånting från januari och februari typ mer än att jag fyllde och dagen efter drog jag och Nyman och gjorde oss av med alla mina pengar som jag fick när jag fyllde. Började även gymma.
 
Mars
Kommer inte ihåg nånting från mars heller, vet bara att jag färgade Ombré.
 
April
April var en sjukt bra månad. Jag, Stina, Wanna & Saga drog till stockholm den 22:a och såg Justin, kommer ihåg att jag och Wanna gick och köpte en filt för över 300kr bara för att vi frös så mycket och det fanns inga billigare, vi köade i 14 timmar och fan vad det var värt det. Dock blev det massa tjafs inne i globen medans alla väntade på Justin för alla ville tränga sig och vi stog typ längst fram! och medans vi köade så twittrade Justin att han såg oss och då blev det ju kaos... Sen på valborg var jag med W, Sofia och My i stan hela kvällen
 
Maj
 
Spenderade massa tid med Stina och Filippa, sjukt kul. Kommer ihåg att jag, Stina och David badade i gruvan för första gången det året, men det var endå ganska varmt eftersom det va mitt i natten. Johanna och jag praoade även i ett stall.
 
Juni
Sommarlovet började och jag drog till stockholm med Sofia några dagar efter. Var nog i gruvan varenda kväll med massa andra. Fick veta att vår hund Ester hade cancer.. Efter massa blekningar så var jag blond igen.
 
 
Juli
Ester blev inte bättre så vi blev tvungna att ta bort henne men dagen efter det hämtade vi vår nya schäfer valp.
Samma dag som Ester avlivades så fick jag ett sms av mamma och en bild på henne och Brolle, sen kom hon hem med hans autograf till mig (kul att se hur arg min syrra blev när hon fivk se bilden eftersom hon älskar Brolle, haha). Var med Nyman mycket och så kunde hon inte lyssna när jag pratade samtidigt som hon cykla så hon låg i diket efter några sekunder, sen gick några förbi och då började vi garva..
 
 
 
Drog till gropafesten med W, dock var det bara massa fyllon där (ingen i vår ålder) kom några 50 åriga gubbar typ och försökte få med oss ner ditt alla stog och dansa. Men träffade min ena storebror Jimmy där och så gick vi runt med han och hans vänner en liten stund. Sen spelade min andra storebror Johan och hans band i fjugesta. Nästan varenda kväll under hela sommaren så var jag med W, David och Vincent. Sen sista kvällen på lovet så var jag med Nyman och kollade på Top Cats på sannabadet och M var med en stund.
 
September/Oktober
Ingenting hände typ dom här 2 månaderna, drog till Gvik med W. Skulle åkt till stockholm men det blev inte så.
 
November
Kommer inte ihåg nånting, bara att vi hade prao men jag hade ingen praoplats så jag va ledig heeeela veckan, fan va skönt det va!
 
December
Petter kom till skolan och hade föreläsning. Jag och min syrra kollade på Justins nya film på bion. Hade en jätte bra jul. Hade klasskampen på skolan och våran klass vann! Sen sovde klassen över på skolan natten till julavslutningen.
 
 
2013 var lätt det bästa året nånsin!
 
 

Petter & 16 rader

 
Boken ''16 rader'' fick jag i julklapp. Jag har aldrig nånsin läst en bok frivilligt, bara när jag har varit tvungen att göra det i skolan. Men den här boken önskade jag mig faktiskt och det var lätt den bästa julklappen jag fått. Jag har dock inte läst klart den än men det är inte mycket kvar och jag vill inte att den ska ta slut.. Finns det någon människa som jag verkligen ser upp till så är det Petter, jag känner igen mig så sjukt mycket i honom och jag har fått höra ''hur kan din förebild vara en man när du är en tjej?'' men det handlar inte om det. Petter har varit min förebild sen ungefär när jag gick i 7:an för det var då jag fick reda på en sak som självklart kommer påverka mig hela mitt liv, både positivt och negativt. Men det gäller att ta ut sina bra sidor ur det hela. Det är bra att vara kreativ och det märker jag verkligen att jag är sen jag fick reda på det där för några år sedan. Petter sprider verkligen tanken av att man ska acceptera sig själv, även fast man inte är som alla andra. Petter har ju diagnosen ADHD och dyslexi. Jag kan ha sagt att Justin Biebers musik har hjälpt mig men det här är inte alls samma sak, jag vet inte ett dugg om hur Justins personlighet är och så för man kan inte komma så ''nära'' han. Men Petters låtar har fått mig att acceptera mig själv, jag har fattat att det inte blir bättre av att bara tänka att jag är onormal hela livet. Den 3 december 2013 var han även på min skola och hade en föreläsning, det höll på i ca. 1 timme. Den timmen var den snabbaste nånsin, det kändes som en kvart. Det var otroligt att få vara 1 meter från sin absolut största förebild och höra om allt som jag känner igen mig i. Det var så sjukt att få se han, jag trodde aldrig att jag skulle göra det. Och nu har han även sagt att han ska spendera mer ledig tid det här året och då tänkte ju jag ''ska inte jag få se han 2014 på en konsert?'' för det var det bästa som kunde hända det här året. Så i förrgår fick jag en tidig födelsedagspresent av mina föräldrar, Onsdagen den 12 mars kl.19:00 ska jag få se Petter på Kungliga operan i Stockholm, det är 48 dagar kvar och jag längtar ihjäl mig!

Dagens outfit


Tisha - någon hemsida / Jeans - Cubus / Dr.Martens - Nilssons shoes / Jacka - Cubus / Mössa - Carlings /