Allt går kanon

 
2 bilder från de senaste dagarna.
Jädrans förkylning som kom väldigt olägligt nu med träningen, usch. Annars så rullar allt på, skolan går förvånandsvärt bra. Hade svenskaprov 2 veckor tidigare än sagt därav hade jag inte hunnit plugga men fick ändå ett A, tack och lov! Fick även A på första uppgiften som blev betygsatt på median, vi skulle ta egna bilder och göra en poster om OpenART. 
 
Imorgon är det äntligen fredag, har skolfoto dock (förra året försov jag mig, vaknade samtidigt som klassen hade tid för fotografering ). Imorgon vill jag sticka till gymmet men kan inte träna kondition så som min hals är nu. Helgen blir iallafall lugn, vilket behövs men på söndag ska jag och tjejerna på bandymatch sen ska vi äta ute eftersom Dalal fyller nästa vecka, det blir kanon!

Almanacka

 
Jag är knappast ensam om att aldrig hitta den där perfekta almanackan man vill ha i en affär, det är omöjligt. Därför klickade jag hem den här precis när skolstarten hade satt igång. Är så nöjd, perfekt med en personlig almanacka där man själv får välja vad man vill ha med i den!

Panos Emporio


Dessa byxor alltså, så otroligt bekväma. Köpte dessa här om dagen + ett par svarta. Jag hade dock tänkt att även använda de till vardags också och inte bara till träning, att jag inte har testat såna här tidigare? Dem är ett måste att ha, utan tvekan!

Anastasia Beverly Hills


ÄNTLIGEN!! Vet inte hur sjukt länge jag har suktat efter Anastasias contour kit, men nu är det mitt. Det här är bland de bästa sminkprodukterna jag någonsin haft! Kan inte säga något annat än att jag älskar den här paletten, är så himla nöjd med den! 

Har även några nya borstar från Real Techniques, har några andra redan från samma märke men behövde ett sculpting set och jag älskar det, visste ju dock innan att märket var bra!