byta skola är allt som krävs

Än så länge så har jag endast spenderat 8 dagar på gymnasiet. Men dom 8 dagarna är det enda som krävs för att jag ska kunna säga att jag trivs, jag trivs tusen gånger bättre än på min gamla skola. På engelbrekt så var det inte ett dugg roligt att gå till skolan. Mådde dåligt varenda kväll för jag kände sån ångest inför dagen där på. Det är sjukt hur mycket man kan hata skolan pågrund av sin omgivning som man har där. Jag var van vid den där känslan av att aldrig vilja gå till skolan, jag skolkade tyvärr en hel del och det står jag för. Jag skolkade för jag inte orkade gå iväg till skolan och vara omkring massa människor som inte accepterade mig och som hela tiden gav mig snea blickar eller viskningar. Jag är inte den personen som ger mig för att någon/några andra inte gillar mig men jag vill inte heller behöva se tecken på att någon ogillar mig. Att skolka och vara hemma istället var som en lösning för mig från att behöva känna mig otrygg och ha en obehaglig känsla i skolan. Dom där idiotiska och jobbiga känslorna är borta nu. Jag har inte en enda tanke om att jag är orolig inför skolan på kvällarna nu. Om man varenda kväll har ångest inför skolan i flera år och så försvinner det så går det inte att beskriva hur skönt det är. Det är en otrolig lättnad och jag mår så himla mycket bättre nu. Byta från den där skolan var allt jag behövde för att kunna må bra på riktigt. Jag känner inte alla i min klass ännu men jag vet att det kommer bli jättebra, jag vet att den är mycket bättre än min gamla klass för där trivdes jag inte för fem öre. Dom här sista 3 åren kommer gå fort nu när jag trivs, går man i en skola eller klass som man inte trivs i så känns varenda dag som en evighet. 

massa onödigt prat om min vecka

Hej! 
Vet inte riktigt vart jag ska börja eftersom förra veckan var fullspäckad för min del. I fredags så träffade jag Marre så gick vi till norrby där jag träffade Emil. Drog hem senare pågrund av att jag skulle upp tidigt på lördagen eftersom att jag åkte till Stockholm med Johanna då. Spenderade mest tid på skansen där vi såg bland annat Petter vilket var lika bra som alltid! Såg även Micke från Top Model när jag gick av tåget i Örebro igen sen på kvällen, helt sjukt eftersom han var den som jag ville skulle vinna tävlingen. Men direkt när vi var tillbaks i Örebro så träffade jag Marre igen, vi träffade samma personer som dagen innan typ. Så sov jag hos Marre så på söndagen träffade jag Emil och några andra i några timmar innan jag drog hem. 
 
Än så länge så har den här veckan gått väldigt fort. I måndags så åkte jag bara hem efter skolan om jag minns rätt. Igår började jag 14.20 vilket var lite segt men så efter så var jag med Marre(igen) så träffade vi samma personer ännu en gång. Dock var gårdagen kaos, jag var på världens sämsta humör och inget bra hände igår typ. Åkte iallafall hem sen så jag var hemma runt 23.30 så var det bara skola idag igen. Tvingade med mamma att åka och köpa skor med mig idag och det gjorde hon, får visa bild på dom imorgon eller någon annan dag. 
 
Har dessutom fått datorn från skolan igår vilket är perfekt. Använder ju typ aldrig min egna dator eftersom jag inte orkar men har fått en MacBook Pro nu så kommer säkert blogga oftare nu!
 
 

börjat gymnasiet

Hej! Har inte riktigt haft ork till att blogga de senaste dagarna. Men nu är det inte sommarlov längre. I måndags började jag gymnasiet och jag kan säga att jag faktiskt inte var nervös alls, för jag kunde inte inse att jag skulle börja gymnasiet. Det kändes nyligen som att jag började på Engelbrekt och det var 4 år sedan. Men får göra ett annat inlägg om gymnasie så snart som möjligt. Men än så länge så har denna vecka gått fint & om 2 dagar drar jag till Stockholm med Johanna för att bland annat se Petter. Så taggad!