tråkig lördag

 
Hej! Idag har jag gjort rent alla mina brädor, jobbigt att plocka isär allt men det var jätte skitigt så var tvungen för kunde endå inte dra ut och åka eftersom jag fått värsta skavsåren av mina nya vans... Har också kollat på filmen ''torka aldrig tårar utan handskar'', den var 3 timmar lång och jag fattade ingenting alls så tyckte inte alls att den var bra... Ska försöka ta mig tid till att svara på frågestunden ikväll! 

Fredag

Godmorgon! Första gången på 2 månader nu som jag går in på blogg-appen på mobilen och det var kvar ett inlägg sen i slutet av juni som jag inte hade postat än.... Just nu sitter jag iallafall på bussen. Första riktiga skoldagen var igår och schemat är helt okej, slutar 13:40 på torsdagar och på fredagar börjar jag 10:20 och slutar 14:35 så det är helt okej. Idag efter skolan så ska jag vara med Nyman och Marielle och skulle egentligen dra till Eskilstuna idag men kanske åker imorgon. Har inte lagt upp outfits sen innan sommarlovet men ska försöka fixa det idag. Men bloggar senare, hoppas alla får en bra fredag!

vans

 
Äntligen är dom här mina. Har ju åkt longboard och skateboard i mina leopard converse så dom är ju helt förstörda så köpte mig ett par liknande vans, kostade 800 kronor och det var det värt!

Dom senaste dagarna & skolan

 
Lördag: Åkte till fjugesta för att kolla när min bror och hans band skulle spela. Men Marielle kom dit så kollade vi när dom spela sen satt vi och snacka ett tag sen drog vi hem till henne sen stack vi ut igen. På kvällen träffade jag Wilma.
 
Söndag: Nyman kom hem till mig sen drog vi till fjugesta på direkten och kollade på när Top Cats spelade, vi träffade även Marielle där så vi var med henne. Det va sista dagen på sommarlovet och kunde nog inte fått ett bättre slut
 
Måndag: Vaknade tidigt och fixade mig sen drog jag in till stan och mötte Johanna sen gick vi till skolan.. Vi gjorde inte så mycket sen fick vi sluta lite efter 13:00 så då drog jag och Johanna upp på stan och kollade lite sen strax efter 14:00 så gick jag och mötte Marielle så gick vi på stan i några timmar innan vi tog bussen hem.
 
Tisdag: Drog till skolan och vi gjorde inte så mycket, slutade efter 14:00 och då stack jag hem, var jätte trött så gjorde inge speciellt när jag kom hem.
 
 
Onsdag(idag): Var först i skolan, hade lagetsdag så vi har varit med dom som går i 7:an och 4:an så är jätte trött nu för några av dom där som går i 4:an har jag fått stå ut med hela dagen, haha.. Slutade iallafall strax efter 14:00 så då åkte jag hem sen kom Nyman hit och hon åkte nyss hem..
 
Imorgon är det första riktiga skoldagen, alltså imorgon börjar schemat och jag är inte alls glad över det, längtar redan till sommarlovet....