Tisdag & Onsdag

 
Äntligen kan jag sitta själv och blogga. Har inte så mycket tid till att blogga längre just nu. I helgen var jag ju hundvakt ganska mycket sen sov Filiph här hela helgen. I måndags efter skolan så var jag med min syster och det behövdes eftersom vi aldrig umgås längre. Igår så ringde min syster mig när hon hade jobbat så hon hämtade mig så tog vi en sväng till marieberg innan vi hämtade hennes sambo och sen Filiph så fick jag och Filiph skjuts hem till mig. Sen åkte han hem senare på kvällen. Hade nationella idag som jag tror gick bra, drog hem efter lunchen och har tagit det lugnt sen dess. 

Nytt

 
Allt på bilden är det jag fick med mig igår när jag var på H&M, dock inte byxorna. Allt jag köpte är inte med på bilderna men det visar jag senare. Vettefan vad jag gör med händerna på bilderna men strunt samma. As taggad på sommaren nu!

Plus awards & fredagkväll

 
Äntligen helg! Har haft en väldigt bra vecka faktiskt. Igår drog jag in till stan tidigt där jag mötte upp Felicia. Vi drog till H&M på VIP-shopping så det var rabatt och frukost. Fick med mig lite saker som jag kan visa senare. Efter det drog vi till en toalett där vi fixade oss, sen mötte vi upp tjejerna ett tag innan vi drog till SF eftersom skolan hade Plus awards där. Innan galan ens hade börjat så märkte jag att det rann blod på båda mina fötter, jag som har både fobi för fötter + blod.. Det där med klackar alltså + att jag blir 193 cm med klackarna.. Tusen gånger skönare med Vans kan jag ju säga, men vill man vara fin så får man ta liiite smärta. Plus awards var ungefär två timmar långt så efter det drog jag och Felicia till bussen. Vi tog bussen till mig och så klev även Filiph på bussen.  Vi tog det lugnt i några timmar sen åkte Filiph men han kom tillbaks med pizza som vi hann äta innan Felicia drog.   Resten av kvällen tog vi det bara lugnt sen somnade vi runt tolv för jag var hur trött som helst efter alla tidiga mornar denna vecka.

Nationella, pollen och sol


Godmorgon! Sitter ute just nu och väntar på Johanna. Det här jäkla vädret är så himla skönt, äntligen!! Dock ett helvete med all pollen som finns exakt överallt. 

Min bloggning blir bara sämre och sämre. Men det är ganska mycket med skolan just nu. Hade nationella i tisdags också sen resten av dagen fixade jag min garderob som var kaos. Igår halvsov jag på alla lektioner, aldrig varit så trött i skolan förut. När jag hade slutat så träffade jag Filiph så åkte vi hem till han.

Har nationella om fyrtio minuter och efter det slutar jag, så himla skönt. Ska upp en sväng på stan med Johanna då innan jag träffar Filiph.

Ska försöka slänga in ett inlägg senare också, men hoppas alla får en bra dag trots all jäkla pollen!