Wu till bråvalla!!!!

Det är så fult med inlägg med bara egobilder men nu får det tyvärr bli så.
 
Nu är jag på världens bästa humör. Jag vaknade kl.6 och trodde klockan va 7 så jag gick upp så nu sitter jag här och inte har något att göra.. Gårdagen var jävligt bra. Har varit så rädd för att ingen av dem som jag allra helst vill se ska till bråvalla. Men vafan hände igår? Jo nu har dom släppt att Wu-Tang ska dit!!!!!!!!!!!!!!! Hur sjukt?!?!?!?!?! Jag som har tjatat på mina vänner om att jag har varit så rädd för att dem inte skulle dit för Wu-Tang är hur stora som helst. Jag trodde aldrig någonsin jag skulle få se dem, iallafall inte här i Sverige och absolut inte ungefär 10 mil hemifrån. 
 
Alla roliga ungdomar som nu kommer börja låtsas ha varit deras fans ett bra tag nu bara för dem ska till bråvalla, ni är pinsamma. För dem finns det gott om, precis lika mycket som folk som inte ens kan stå på en skateboard men ändå använder Vans-märket. Känna igen C.R.E.A.M & ha en WU-tröja går inte. Jag började lyssna på Wu-Tang för några år sen. Jag lyssnar på Petter allra mest men dem kommer på andra plats. Jag hade varit super glad om OF, Petter, BMTH & Asap Mob kom dit. Men Earl var där förra året, likaså Petter & BMTH, så det kommer nog inte ske.

dagens outfit

 
Jacka - Sixth June
Mössa - Carhartt
T-shirt - Petters gamla merchandise, finns ej kvar.
Jeans - Carlings
Vans ryggsäck - Stadium
Casio klocka - Ur&Penn
Hade vita höga Air Force 1 också.
 
Färgade håret svart igår också, tröttnade på det bruna för det kändes så ljust. Har inte haft svart sen jag gick i 5:an. Är hur nöjd som helst, men känns så ovant från att ha varit blond/vithårig för 4 månader sen. Nu kan inte heller en enda jävel klaga på att jag målar mina ögonbryn för mörkt för att det inte passar till min hårfärg. Nu kan jag fan ha svarta bryn om jag vill för jag är svarthårig så nu kan ingen komma med det värdelösa argumentet, vilket jag ha fått höra cirka flera gånger i veckan det senaste året.

sixth june, carhartt & dickies

 
Svart mössa - Carhartt
Orange mössa - Dickies
Linne - Sixth June
Tisha - Sixth June
Jacka - Sixth June
 
Fick hem paketet från Junkyard idag!
T-shirten kommer fan vara as bra i sommar med bikini under, men nu när det är såhär pass kallt ute så får jag ha ett svart linne under.
 
Vet ej vad som flög i mig när jag klickade hem linnet och den ena mössan, jag är ingen person som gillar färgglada plagg på grund av att det drar åt sig så mycket uppmärksamhet och så passar jag inte ens i det heller för den delen. Men behövde ju en ny svart mössa och den orangea va jag också tvungen att köpa eftersom det passar så jävla bra till äkta bomberjackor eftersom dom har oranget innerfoder.
 
Jackan från Sixth June blev jag kär i direkt när jag såg den så jag struntade i att kolla vad den kosta, jag la den i kundvagnen direkt. Dock tog jag storlek S, ville byta till en större men insåg att M skulle bli alldeles för stort, jag gillar stora kläder, det är tusen gånger skönare. Dock är den tunn så den kommer användas i vår & i sommar också skulle jag tro. Dock vill jag ju ha den nu, det är fan värt att bli sjuk för att få använda den nu!
 
Ber om ursäkt för att en del bilder är så mörka och brusiga. Efter jag hade knäppt ca.3 bilder så kände blixten tydligen för att ta slut på batteri, eftersom jag använder extern blixt till kameran och orkade ej vänta på att de skulle ladda klart. Men det kanske var bra eftersom blixten fick mig att se ut som ett lik.

lycklig & stolt över mig själv

 
Idag när jag vaknade och kollade Instagram så undrade jag varför så många hade gillat alla mina gamla bilder. Så kollade jag och såg att Junkyards instagram för tjejer hade lagt upp en av mina bilder och taggat mig. Tidigare i veckan fick jag dessutom ett mejl från tidningen FOTO som jag har läst i x-antal år. Dem som jobbar där hade kollat på mina foton som jag hade skickat in och tyckte att dem var bra så dem ville spara dem och se om dem ska publiceras. Om dem publiceras så är det alltså en artikel om mig & mina foton i en tidning som säljs överallt i Sverige. Hur jävla coolt är inte det? Då har man ju fetaste chansen att få visa sig för folk så man kommer någonstans med sina foton.
 
Jag har hela tiden fått höra att jag har talang av min familj, släkt, osv. Men det tar jag alltid som att dem säger bara för dem vill vara snälla. Men när fotografer på en stor tidning skriver att mina foton är så pass bra att dem kanske publicers, då blir jag fan jävligt glad!