boots

Jag är ingen person som älskar boots, jag äger inte ens ett par boots. Men var inne på Din Sko idag och såg dessa. Jag hatar skor som har klack, oavsett hur hög den är. Men jag tycker att dom här var riktigt coola så ska se till så dom blir mina nästa månad. 

vithårig

 
I lördags stod jag inne på Konsum med Marre och höll i en brun hårfärg. Dock kom jag ut med 2 förpackningar med blekningsmedel istället. Jag var 100% säker på att jag skulle färga ombré igen men det tyckte tydligen inte Marre så efter många om och men så blekte vi mitt hår. Jag har nog aldrig varit såhär ljushårig förut. Det är bokstavligen typ helt vitt. Det kändes bra tills jag satt på lektionen idag och det sved i hårbotten så på lunchen kollade jag med mobilkameran om man kunde se nått. Klart som fan har jag fått som brännskador av blekningen så hara sår i hårbotten som är infekterade. Fyfan säger jag bara, vet ju iallafall att jag inte ska använda det märket igen. Det gör ont som tusan och det syns dessutom, inte så kul. Men hoppas att det läker fort nu.

Dagens outfit

 
Thrasher hoodie - Hollywood // Bomberjacka - Conspiracy // Jeans - (gamla & har gjort hål i dom själv )  // tygpåse - (köpt på Petters konsert) // Dr.Martens - Sko Uno
 

Solen sken in genom fönstret samtidigt som bilderna togs så det är därför det blev så konstig färg på hoodien som ser helt grå ut.