Helgen

Hej, har inte bloggat på nästan en månad...
 Har haft fullt upp med skolan eftersom det inte är lång tid kvar nu..

Men i fredags så vaknade jag 06:58, 07:00 skulle jag in till stan.. Så jag 2 minuter att fixa mig innan jag fick skjuts in till stan där jag mötte Johanna. Vi gick till H&M på direkten där det va VIP-shopping så vi åt frukost där som tur va då jag inte hade hunnit det innan. Fick med mig en hel del som jag kan visa imorgon. Sen drog vi till skolan som började 10.20 . Efter skolan så drog jag & Marre upp på stan. Det va riktigt plågande i 28 grader kan jag säga..
Så vi tog bussen till marieberg innan vi drog hem till Marre där vi var ett tag.Sen drog vi ut och träffade Vidar som skjutsade oss till Max där vi köpte lite nattkäk innan vi drog till Marre igen där vi somnade direkt.

Igår när vi vaknade åt vi frukost & packade sen drog vi upp på stan och handlade massa gott innan vi tog lantisbussen hem till mig. Våra planer va att dra till gruvan för att bada & sola men självfallet så blev det värsta åskvädret så Stina ringde mig för dom va igruvan och hade ingenstans att ta vägen med tanke på vädret så hon och Saga kom hit en stund. Sen drog dom och Marre åkte runt 22 tiden och jag tog det lugnt och somnade ganska tidigt!