Känn ingen sorg

Vaknade för en stund sen, sitter och kollar på Känn ingen sorg, det måste vara en av dom bästa filmerna som finns. Men ska kolla klart på den nu så kommer det upp ett inlägg senare med bilder på vad jag köpte på mellandagsrean!

Mina julklappar

Nu är iallafall det här uppe på bloggen som jag lovade, mina julklappar. Dock är det inte allt, fick pengar också och lite annat + en leopard jacka från Carlings som jag lämnade tillbaks eftersom jag inte alls passade i den.
 

!

 
Har funderat lite angående hur jag ska göra med bloggen. Det är nyår snart och jag säger alltid ''nästa år ska jag ta tag i bloggningen'' men jag kommer inte bli nöjd med bloggen om jag fortsätter såhär. Visst är det klart att kunna kolla tillbaks i arkivet och läsa vad man gjort för ett tag sen men egentligen är det inte ens kul att sitta och läsa om ens annan vardag hela tiden när det bara står ''idag var jag i skolan sen var jag med vänner'', jag menar: hur kul är det att läsa? Jag tycker att det är hur trisst som helst att läsa om en helt vanlig människas vardag så jag ska sluta med det. Jag ska lägga ner mer tid på att fota bilder till bloggen och göra nödvändiga inlägg. Så tänkte bara säga det!

Äntligen tillbaka!

Hej! Jag har inte bloggat på över en månad, har tänkt nästan varje dag att jag ska göra ett inlägg men det har aldrig blivit av och det är synd. Men jag kan skylla lite på att jag har haft fullt upp med allt i skolan innan betygen sattes men nu är det jullov så jag ska se till att hinna blogga en hel del. Har massa inspiration nu när jag varit borta från bloggen ett tag!