Forever The Sickest Kids

 
Miley Cyrus
 Jag förstår inte hur så många kan ha börjat hata Miley Cyrus? Om man har koll så har Miley själv sagt att hon har blivit till den personen hon är nu idag pågrund av hennes förra förhållande. Men jag kan inte hata henne, jag tycker att hon har världens snyggaste stil!

Nytt

 
Halsband - Ur&Penn
Basket tisha - Cubus
Långärmad - Rut.m.fl
Tjocktröja - Gina Tricot
Wu-tang tisha - H&M
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens outfit

Tisha - H&M / jeans - Cubus / armband & halsband - ur&penn / strumpor - monki / vans - Wesc / mössa - Wesc

TIPS

 
Har fått frågan om hur man får bättre självförtroende!
Ingen ska se mig som en person med super bra självförtroende för det stämmer inte, men jag har tillräckligt bra för att våga vara mig själv. Det här med självförtroende tycker jag är jätte svårt att skriva ett inlägg om för det är så olika för alla, men jag kan skriva det jag tycker iallafall.
 
Olika tips för att få bättre självförtroende:
 
Δ  Jämför dig aldrig någonsin med någon annan. det kommer aldrig ge dig något bra, det kommer bara sänka ditt självförtroende. Vi alla tycker nog att det finns någon som är finare & bättre på saker än vad man själv är. Men du kommer alltid vara bättre på en del saker än vad andra är, du är inte sämre än vad andra är. Tänk på vad du är bra på för det finns alltid någonting som man är bra på. Alla är fina på sitt sätt!
 
Δ Våga säga vad du tycker. Jag kan erkänna att jag fått ta emot otroligt mycket skit för att jag säger det jag tycker och har mina egna åsikter men det har stärkt mig, det har gjort mig modigare.
 
Δ Våga ta plats. Är man en sån som alltid pratar sådär lågt så andra knappt hör vad man säger, börja med att höja din röst. Det kanske inte jag alltid är den bästa på att göra när jag inte känner mig trygg. Men det hjälper, våga ta plats!
 
Δ Var den du vill vara, inte den andra vill att du är. Använd de kläder som du gillar, ha den stilen du tycker är snygg. Det viktigaste är att man går i kläder som man trivs i, då känner man sig mer självsäker. Vet du inte riktigt vad du gillar? Testa olika stilar så märker du. Jag har haft lite blandad smak, för flera år sen var jag nog åt det där ''emo'' hållet, sen kom fjortis-tiden och sen har jag haft det som blev mode, men det trivs jag inte i. Jag mår bäst när jag får ''coola'' kläder!
 
Δ Våga övervinna dina rädslor. Dom som känner mig vet att jag är hur rädd som helst för höjder, det är bland det värsta jag vet. Står jag 1m upp på en stege typ så blir jag rädd när jag kollar ner mot marken, jag har alltid varit sån. I somras så hoppade jag från klipporna i gruvan där jag bor och det är 9 meter ner till vattnet och jag gjorde det, tvekat i en hel månad sen gjorde jag det, när jag var i luften så tänkte jag bara att jag va sjuk i huvudet och inte visste vad jag hade gett mig in på men jag överlevde ju och nu vågar jag hoppa från klipporna hur många gånger som helst. Mina vänner blev lika förvånade som jag själv blev när dom såg mig hoppa, det var så otroligt skönt att äntligen våga vinna över min förbannade rädsla.
 
Man kan inte räkna med att få jätte bra självförtroende på en dag, det tar ett tag att bygga upp det. Det kan vara svårt och jobbigt, men det är det värt!