De senaste dagarna

 
Klockan är snart 12 och jag ligger fortfarande i sängen, men är helt slut idag. Har inte haft tid att blogga de senaste dagarna heller, men kan skriva lite kort om vad jag har gjort sen sist. 
I torsdags fick vi sluta skolan tidigare så efter det gick jag på stan en snabbis med min bror och Felicia eftersom jag behövde hämta ut biljetterna till Fast 7 som har premiär imorgon(!!!), behövde även en ny bus och färgbomb til håret som jag kan visa sen. Efter det fick jag skjuts hem av dem sen tog jag det lugnt resten av dagen. I fredags var det skola såklart, efter det stod Robin ute och väntade så vi drog upp på stan en sväng innan vi gick runt i ett par timmar sen drog jag hem och strax därefter kom Elin till mig, eftersom hon ska med på bion imorgon så kollade vi på den första Fast filmen eftersom hon inte hade sett en enda, haha. Igår drog jag och Johanna till Ikea och fick med mig en hel del behövliga saker, kan visa det senare. Idag ska jag bara fixa i mitt rum, städa och försöka plugga lite även fast det är lov, ligger efter som satan med alla hemuppgifter eftersom jag inte kan koncentrera mig på kvällarna när medicinen inte är kvar i kroppen..
 

helgen och veckan

Satte mig i solen med musik förut idag direkt när jag kom hem, satt i t-shirt men frös inte ens!
Uppdateringen här blir bara sämre och sämre, men har ju sagt att jag inte prioriterar bloggen i förstahand så det får vara såhär ibland. Har inte bloggat sen i helgen, men helgen var iallafall väldigt bra. Drog in till stan i lördags och träffade Robin, var med han tills i söndags då jag kom hem på kvällen någon gång. Då var jag så sjukt trött av någon anledning, trots att jag hade sovit den natten så jag slocknade direkt när jag kom hem. 
 
Skolan igår var väl som vanligt, inte så jobbig dock som tur va. Nu vill jag inget hellre än att lovet ska börja, tre dagar kvar bara!!! Nästa vecka har även Fast 7 premiär, äntligen säger jag bara! Har väntat på den här jäkla filmen sen 2013 nu. Hade tur som lyckades fixa bästa platserna till premiären också, dock är ju alla mina vänner konstiga när det gäller filmer. Elin var den enda som hade lust att följa med, trots att hon inte sett de sex tidigare filmerna, haha. Är ju även den tjugofemte imorgon, äntligen. Så ska upp på stan med Johanna efter skolan för måste köpa bus eftersom min är helt slut och jag klarar mig inte utan det, måste även ha nyansering till mitt hår för nu är det alldeles för guldigt. Dock valde min mobil att krångla efter den senaste uppdateringen så wi-fi slutade funka så fick en mobilräkning på 1000 spänn vilket mina föräldrar inte kände för att betala så är väl fattig om två dagar igen.  Känner verkligen att jag måste skaffa något jobb men det är svårt när jag går en sån gymnasielinje som jag gör.. Har iallafall sökt sommarjobb så får hoppas på det bästa för jag måste verkligen ha pengar i sommar!!!

fullt upp

 
Jag har inte bloggat på över en vecka, men har haft fullt upp verkligen. I fredags efter skolan var jag kvar i stan tills sent i söndagskväll. Sen har det varit skola och en jävla massa plugg, aldrig längtat så mycket till ett lov som jag gör nu tills lovet om en vecka för nu behövs det verkligen. 
 
Jag orkar inte rabbla upp allt jag har gjort sen jag bloggade sist för det blir bara en lång och tråkig text. Igår när jag kom hem från skolan så gick jag och la mig i sängen direkt, va helt slut efter veckan. Somnade tidigt igår så idag vaknade jag jag klockan åtta och var pigg, vettefan när det hände sist eftersom jag inte är någon morgonmänniska alls. Men nu ska jag fixa lite här innan jag drar in mot stan

1 år♥

 
Idag är det exakt ett år sen den här bilden togs. Det kommer nog alltid vara den bästa dagen någonsin, för inget kommer kunna slå första gången jag träffade han. Han tog sig tid att prata med mig och skämtade så jag började skratta trots att jag stod där med tårar i ögona för jag var så jävla lycklig,  fick stå på huk ett bra tag och det var så jobbigt eftersom jag har problem i knäna, men så hör jag Petter säga "du har jäkligt bra benmuskler måste jag säga". Nu är det ungefär 7 och en halv vecka kvar tills jag får se han igen, i Gävle denna gång. Han är lika bra varenda gång man ser honom, jag vet inte hur mitt liv hade sett ut idag om det inte vore för han. Han kommer alltid vara min förebild, världens bästa människa!