american thunder

 
Det här linnet fick jag med mig hem från Carlings i lördags och jag behövde endast ge 149 riksdaler för den.
Tycker att den är jävligt ball med trycket där fram och med tanke  på ryggen. Fatta det här med ett par Levis shorts 501 & ett par leopard vans i sommar, jäklas vad snyggt!
 

jag har äntligen träffat min förebild

 
Kommer ni ihåg när jag skrev inlägget om att Petter hade varit på min skola och haft en föreläsning och att jag skrev hur lycklig jag var för att jag hade varit endast några meter ifrån honom? Jag trodde ALDRIG någonsin att detta skulle hända, men jag kan vara jävligt lycklig som får säga att jag har träffat honom nu, kan knappt förstå det. Kan inte fatta att jag har träffat min förebild, jag har träffat den människan som jag kan tacka för att jag står här idag för det är tack vare honom som jag orkade kämpa när allting fall för mig när 2 år sedan.På bilden ser man hur mycket mina ögon glänser och det är för att jag har tårar i hela ögona och jag skakade säkert som fan. Det här betyder så sjukt mycket för mig så ni förstår inte, han är inte bara en artist för mig, det är hans otroliga personlighet och han vill att andra ska lyckas. Jag har en sak gemensamt med honom som dom flesta inte har och det är därför jag känner så starkt för hans musik och honom. Han skrev sin autograf på min affisch och på min typpåse där han skrev ''Till Elin". Han var inte dryg heller, han skrattade och va glad och pratade med mig och skämtade.

12 mars 2014 betyder så mycket för mig och kommer aldrig glömma den här dagen.
 

körtelfeber

Hej! Tänkte bara göra ett inlägg eftersom det var ett tag sen nu. Anledningen till att jag inte har bloggat är för att jag har sovit exakt hela dagarna och dom dagarna då jag har varit i skolan så har jag sovit direkt när jag har kommit hem. Så jag har alltså varit riktigt trött men har inte fattat varför. Men i onsdags (för en vecka sen) började jag få riktigt ont i halsen och jag har aldrig någonsin haft ont i halsen, vilket är ganska konstigt. Men mamma fixade tid på vårdcentralen i fredags iallafall eftersom jag bad henne göra det pågrund utav att jag trodde att jag hade fått halsfluss. Så direkt när jag fick träffa läkaren så sa hon ''det här är utan tvekan nånting'' eftersom jag ser förjävlig ut i halsen men det är värre nu. Så fick göra ett test för halsfluss vilket det tydligen inte var. Så sa dom ''nånting är det så vi vill göra ett nytt prov'' så fick jag ta blodprov, och blod och höjder är ju det värsta jag vet så jag fick ju panik.. Men jag klarade det iallafall och efter en stund sa dom att jag har körtelfeber och jag fick riktig jävla panik, dels så har jag ingen aning om vem det är som har smittat mig men nån är det ju iallafall och så tycker jag synd om dom som jag har druckit ur samma glas som den senaste tiden. Så huvudvärken som jag hade i en hel vecka och min smärta då vi trodde att det var blindtarmen och min trötthet förklarar alltså detta, jag har haft körtelfeber i nästan en månad utan att jag har vetat om det.. Men läkaren sa att jag hade jättebra immunförsvar så halsinfektionen borde gå över ganska fort, jag hoppas på det iallafall. Sen har jag varit så jäkla lat den senaste tiden men har inte förstått varför, men nu får jag ju svar på det också. Men imorgon måste jag dra iväg till skolan ändå, kan inte sitta och ruttna bort här i mitt rum för nu har jag varit hemma i en vecka..