CASIO A164WA1

 
 Äntligen är den min! Jag gör ju inlägg ibland som heter "Dröm outfits", lägger dock inte upp alla på bloggen men där är det standard att den hshär klockan är med. Har velat ha den i 1 år nu ungefär men det har aldrig blivit av. Jag har en i guld, dock inte en äkta Casio. Men hade sagt till mina föräldrar förra året att jag ville ha den här i julklapp men jag har inte fått den än av dem så insåg att det inte skulle bli av, så när jag såg den på stan igår så kunde jag inte gå ifrån den, det var på tiden att den blev min. Så jag köpte en tidig julklapp till mig själv så mitt studiebidrag är typ slut, som vanligt med mig. Är dock inte speciellt förtjust i silver, föredrar guld men kanske dags att mina silver-kedjor kommer till användning nu också med denna!

pengarna räcker inte till

Hatar spegelvända bilder, det är så fult men det får bli ett undantag.
 
Idag är jag jätteglad. Det är den tjugofemte, jag har sovmorgon och börjar 14:20. Vad kan man mer begära? Har bara idrott idag och som tur är det teori, hade ändå inte kunnat vara med annars pågrund av magen, har haft ont konstant i 9 dagar nu.. Idag är bästa dagen på månaden, pengarna är på mitt konto igen, där dem hör hemma. Så ska självfallet till stan efter skolan så får räkna med att jag är ganska pank imorgon och en månad framöver. December är verkligen den månaden på året där ekonomin är svårast. Förra månadne köpte jag inga kläder, skor eller smink till mig så den här månaden har jag en del saker att ta igen det med. Ska även köpa hårfärg idag men vilken färg det blir får ni se senare, ska iallfall inte bli blond igen om någon tror det. 
 
Julklappar förstör min månad, hur ska jag ha pengar till allt? Min Vans-ryggsäck har fått ett hål, får laga det och önska mig Star Wars x Vans - ryggsäcken i julklapp för den kostar väl 600kronor och det kan jag inte köpa till mig själv denna månad.. Upptäckte även hål i mina favorit Vans igår, på både höger-och vänster skon.... Klarar mig inte utan mina favorit-Vans, den dagen dom är helt sönder ska jag ha ett par nya samma dag. Måste även köpa nya tunnlar, dock större än vad jag har nu, har stått still och inte töjt sen i februari så det behöver komma igång igen för är inte nöjd än. Har också F!-medlemskap faktura, en annan faktura att betala. Min spotify premium har gått ut, och glossybox ska betalas varje månad, hur i helvete ska allt funka..
 

kräkas efter skoldagen för ord som du får höra om dig.

Vad är rätt och fel angående kroppsvikten? Jag skrev om tight gap en gång och då fick jag höra att jag kränkte dom med anorexia, vilket jag inte håller med om. Men jag skriver det här för att en del kanske förstår då, varför jag gör som jag gör. Jag är inte ute efter bekräftelse, bara förståelse från dom som klankar ner på mig.
 
Jag har skämts över min kropp sen jag gick i 3-4an. Jag blev mobbad pågrund av min längd. Får ofta höra att jag inte ska må dåligt över min längd, att jag ska vara stolt, glad osv. Men det är inte så lätt för mig när jag under en lång period fått höra ord om min längd som fick mig att må skit rent ut sagt. Så det är anledningen till att jag bytte skola. För jag stod inte ut med att gå i en skola & klass där jag kände mig vidrig. Jag kräktes när jag kom hem från skolan för jag kände mig så äcklig. Jag hade aldrig mått dåligt över min kropp innan. Sen handlade det inte bara om min längd längre, jag blev kallad apelsin fast jag var inte överviktig. Så att gå till skolan med en klump i magen och få stå ut skoldagen med ord om min längd och vikt var inte lätt, jag kommer ihåg en gång då jag fick springa till toan i skolan för att kräkas, pågrund av orden jag fick höra om mig. 
 
Sen att folk säger att det bara är tjejer som är avundsjuka så jag inte ska bry mig. Det finns en av mina närmsta vänner, Elin. Hon och jag gick på samma dagis. Redan då var mitt smeknamn "Stor Elin" och andra Elin kallades "Lill Elin" och det här tror jag personalen började med till och med. Så Stor Elin, giraffen, mount everest, kebnekaise men framför allt, avatar har jag fått stå ut med hittils. 
 
Jag vet att en del förstår mig, men jag får framför allt hat. Jag kan sätta 1 miljon på att jag kommer få skit för det här inlägget och att jag bara söker bekräftelse. Men så är det inte. Jag skriver detta mest för min skull, för att folk någon gång ska förstå hur dåligt andra kan må av bara några ord. 
 
Idag har jag komplex över min kropp, inte bara min längd utan min vikt också. Jag vet att om jag aldrig hade fått höra de där orden när jag var yngre så hade det inte varit såhär idag, då hade jag kunnat må bra över min kropp. Men negativa ord spikas fast i min hjärna, dem kan finnas kvar där i flera år. Jag är inte överviktig och jag vill kunna acceptera min kropp men de är fortfarande svårt. Jag brukar säga att alla ska vara nöjda över sina kroppar, att dom duger som dom är oavsett längd och vikt. Men det är egentligen fel av mig att säga så. För varför ska jag säga så när jag själv vet att jag inte kan acceptera mig, då är det fel av mig att säga åt andra att acceptera sig själva på ett sätt som jag själv inte ens kan. 
 
Om någon frågar vad jag väger så svarar jag inte, jag skäms över det. Men jag tänker att om jag nånsin ska acceptera mig själv så måste jag försöka. Idag är jag 180cm och väger mellan 61-62kg. En del kanske tycker att det är mycket, en del kanske tycker att det är lite men för mig är det ett nummer som jag hatar. Jag tror jag måste göra allt för att acceptera mig själv för att nånsin kunna tycka bättre om mig själv för annars kommer jag bara ställa högre och högre krav på mig, sån är jag.
 
Vill man vara lång och jättesmal, kort och ha lite former så visst, det har jag inget dåligt att säga om. Jag får ofta höra att jag klagar och söker uppmärksamhet om mina ben. Det här fick jag kommenterat om inlägget om bekräftelse "så mycket som du klagar på dina ben överallt, vilket betyder att du söker så otroligt mycket bekräftelse även fast du inte förstår det själv." Jag söker inte bekräftelse för det, benen är bara mitt största komplex för mina ben är det som gör mig såhär "lång". Så därför skriver jag det här inlägget. För att folk som gillar att klanka ner på mig nu kanske fattar varför jag mår dåligt över min kropp och inte är ute efter bekräftelse, jag har en anledning till att må såhär.
 
Ni som klagar, skulle ni må bra av att få varje skoldag få höra saker om din längd och bli kallad "apelsin" sen kräkas när du kommer hem från skolan för du mår så dåligt över vad du blir kallad. Tänk på det innan någon mer nämner att jag bara vill ha bekräftelse, jag skulle sökt bekräftelse på andra sätt om det var det jag ville ha. Jag kan inte söka bekräftelse på något som har fått mig att må jätte dåligt. Så släng inte salt i såren på folk när ni egentligen inte vet varför personen gör som den gör, det är det absolut idiotiska någon kan göra. 
 
Den här bilden har jag lagt upp förut och det är lite mer än 1 år gammalt skulle jag tro. Och detta är bara kommentarer från killar. Så det där med att tjejer bara är avundsjuka funkar inte att säga till mig längre.