Midsommar

 
Hej igen! Hoppas alla har haft en bra midsommar. Bortsett från att jag var/är sjuk så var min midsommar bra. Dagen innan så åkte jag, Filiph och Elin till karlskoga och handlade massa mat till midsommaren. Dagen efter kom Elin och Anton till Filiph där vi grillade och så. Senare drog vi till Vincent där ett par andra var. Det blev roligare och roligare under kvällen, men eftersom jag hade en dödande hals så valde jag att vara nykter, så alla andra roade sig och drack men efter några timmar så var min röst helt borta för jag hade skrattat så mycket, så jag hade en rolig midsommar fast jag valde att vara utan alkohol. Har så många roliga filmer från kvällen där man inte kan hålla sig för skratt, men dom kanske dyker upp någon annan gång.
 
Dagarna efter så tog jag och Filiph det bara lugnt eftersom jag har varit helt slut, men det räddades när nya säsongen av oitnb släpptes så den har vi snart kollat klart. Imorgon så bär det förmodligen av till Ullared eftersom min mamma hade lovat att vi skulle dit i sommar, men mina föräldrar drog dit igår spontant utan att säga något så jag och Filiph tar en egen tripp dit, skönt det med. På fredag smäller det, Bråvalla(!!!) så den här veckan kommer bli kanon även fast jag hostar stup i kvarten. 

Perfekt

Har glömt bort bloggen sen lovet började.. Det är så sjukt skönt med ledighet, tills jobbet börjar om 3 veckor. Min bror och älsklingen har tagit studenten, med massa krångel så träffade jag dock inte Filiph förens på kvällen efter allt firande men det blev bra ändå. Ska lägga upp lite bilder från min brors student också senare. Sen dess har jag bara varit med Filiph varje dag, tror att vi spenderar mest tid i köket. Igår gjorde vi donuts, dagen innan gjorde vi egna köttbullar och dagen innan det så gjorde vi egna hamburgare. Jag har gått upp skrämmande mycket sen vi blev tillsammans för jag har inte haft en fungerande aptit på 4 år men nu äter jag vanligt igen, vilket är skönt men även ovant för mig. Mina sömnproblem är också helt borta, inga mer sömntabletter och det går inte att beskriva vilken lättnad det är för mig. Jag somnar för det mesta innan tolv varje natt nu, förutom när jag sover själv. Att inte behöva ha panik på nätterna för man inte kan sova och behöver sömn, det är verkligen en tyngd som har försvunnit från mina axlar. Jag har aldrig klarat mig utan sömntabletter i en månad på 3 år förut, nu börjar jag må bättre. Perfekt nu när sommaren har börjat!När jag ligger i sängen & är bokstavligen på världens sämsta humör, då hör jag någon som går upp till övervåningen och knackar på min dörr och frågar om han får komma in. Då har han åkt och köpt rosor och choklad påvägen hit även fast han inte hade tid att ses mer idag. Han kommer alltid när jag minst anar det men när jag behöver det som mest. Den mest omtänksamma människan som finns. 
Världens bästa pojkvän.♡

Svart

 
Saknar mitt svarta hår så otroligt mycket, vill bli svarthårig nu direkt. Dock vet jag att det kommer blekas och bli grått i sommar då, men direkt efter sommaren så ska jag fixa tillbaks den här fina färgen för känner mig så mycket säkrare i mörkthår. Gillar inte mitt blonda hår.