-

 Världens bästa hund, utan dig är jag tom. Älskade Ester!

rensar bilder och migrän

 
 
Hej, idag är det bara en sån här dag då jag inte orkar göra någonting. Någonting jag har tänkt att göra väldigt länge nu är att rensa alla mina bilder på datan då jag har minst 10 000 bilder som måste bort för dom är helt onödiga men det tar sån tid att gå igenom alla mappar eftersom jag sorterar alla bilderna pågrund av att alla bilder jag tagit med systemen finns i datorn sen har jag bilder från fotojobb, bloggdesigner, outfitbilder och massor av annat.. Har suttit i 3 timmar nu och rensat och har inte ens gjort klart hälften.. Sen började det även åska för ungefär 2 timmar sen och då började jag få lite ont i huvudet men hoppades på allt att det inte var migrän på gång men nu blir det bara värre och värre och jag börjar bli yr, inte fått migrän på ett år nu men självklart ska den komma tillbaks när man tror det är borta och min migrän är kraftig så blir det värre så vet jag inte vad jag tar mig till..

Marilyn Monroe


Mannen som tillverkat kollektionerna med Marilyn Monroe & Elvis Presley ska sluta med det så det var 30% på alla sakerna på Cervera så jag kände mig tvungen att köpa denna innan dom är slut.
 

Gårdagen med bästa syster

Hej, igår åkte jag och min bror hem till min syster och hennes sambo runt 9:30 redan. Jag och min syster åkte sen till marieberg efter att varit hos dom i någon timme kanske. Köpte present till mamma eftersom hon fyller nästa vecka, vet dock inte hur mycket hon fyller för sånt har jag aldrig koll på.. Sen åt vi där och fick med mig lite saker hem. Sen drog vi hem till henne igen och bakade cupcakes, hur gott som helst. Och efter det så var klockan kanske 15:00 redan så då skulle hon skjutsa hem mig och det tar ungefär 15 minuter att åka men istälelt för att bara ta motorvägen hem så åkte vi gamla vägen till fjugesta sen åkte vi till mullhyttan och in på alla möjliga små vägar och vid vissa tillfällen hade jag ingen aning om vart vi var. Men jag var väl hemma lite innan halv 16:30 och då gick jag och vilade för var hur trött som helst eftersom jag gick upp tidigt på morgonen och knappt sovit något de senaste nätterna sen hade jag ont i huvudet för att haft på skit hög musik i bilen i över en timme men det va kul. 
 
Idag vaknade jag runt 10:30, hade ställt alarmet på 8:00 för att kunna ta min medicin sen somna om igen för att jag ska kunna sova intt för jag kan inte somna när den fortfarande sitter i, men det blev som de blev så får väl sitta uppe halva natten igen, haha. Men solen sken så jag sprang ut och solade på direkten, han soka i 45 minuter innan det kom massa moln på himlen men fick endå lite färg. Kom ut från duschen för en stund sen och just nu sitter jag bara här och tar det lugnt. 
 
Ska väl träffa Wilma om ett litet tag sen ikväll kommer David & Vincent, så får se om jag bloggar mer idag!