petter, petter och petter

 
Jag har inte bloggat på 5 dagar. Men dessa dagar har ändå varit jävligt bra. Jag har ny energi, inte så svårt att lista ut varför om man kollar på bilderna. I torsdags klickade jag hem världens snyggaste strumor. Alla som känner mig klagar alltid på att jag köper för dyra strumpor. Strumpor och skor är as viktigt för mig haha, kollar alltid på vad folk har på fötterna. Vanligtvis så köper jag strumpor för 200 kronor/styck. Men Petter-strumporna gick på 307 spänn, värt ( det är Nike Elite socks, så det är inte samma kvalité som marknads-strumpor). Gick in på hemsidan nu och såg att dom var slut, så fan vilken tur att jag hann klicka hem ett par i torsdags.
 
På kvällen la även Petter upp på instagram att han har konsert i Gävle 9 maj 2015. Så smsade min snälla far direkt och var beredd på ett "nej" för liksom, det är längre dit än vad det är till Sthlm härifrån, vi såg ju Petter i Sthlm 12 mars i år och det är 22 mil till Sthlm typ. Men han sa ja(???) Så en stund efter hade jag köpt biljetter på första raden i mitten, LYCKA!
 
Inte nog med det så retweeta Petter efter det när jag skrev om det, Så skrev han "boom! Ses där. Ny skiva 2015". Han hade inte ens gått ut med innan att han släpper en ny platta nästa år??? Visste att han höll på med nya låtar, men han hade inte gått ut med att en ny platta är på g. Hur jäkla coolt är det inte att han skriver det i en tweet till mig först? Sen skrev han det på instagram, efter.
 
Om 2 veckor är det 1 år sedan jag såg Petter i verkligheten för första gången, sen har jag gjort det 2 gånger i år. Tröttnar aldrig på han. Jag kommer aldrig kunna beskriva hur mycket han betyder för mig, sjukt att en artist kan vara såhär viktig för en person. Hade inte han funnits så hade jag aldrig accepterat mig själv när jag fick min diagnos, allt det är tack vare han (han har samma diagnos)
 
Dessutom så är bilden på strumporna från omslaget på hans album "Mitt sjätte sinne", det albumet släpptes samma år som jag föddes. Låten "fäller en tår" var den första låten med Petter som jag hörde och därför en av mina favoritlåtar med han, och den låten är på det albumet, så det var faktiskt lite kul!