Vad som hänt de senaste 3 veckorna.

 
♦ Jag har precis påbörjat mitt sista sommarlov någonsin, känns både konstigt och bra. Jag tänker dock vara ärlig och säga att jag är inte redo att ta studenten om 1 år, jag älskar min linje och vill bara fortsätta på den.
 
♦ Det var drygt 2 veckor sen Håkan stod i Ullevi på scenen och fick mig att känna mig så jävla lycklig. Finaste kvällen någonsin, utan tvekan.
 
♦ Jag har som vanligt färgat håret flera gånger och fortsatt ta död på håret, bokstavligen. Fick dock kontakt med en superbra och trevlig frisör som tog sig tid att mejla mig flera gånger för att ge mig tips och råd, eftersom hon inte bor i Örebro. Så nu har jag börjat med Olaplex vilket jag kommer skriva ett inlägg om.
 
♦ Jag har äntligen börjat sommarlovet med att börja om på nytt och sköta min hälsa. De senaste månaderna har varit utan träning för som jag nämnt tidigare, jag har haft depressioner och ångest sen 5 år tillbaka i perioder och denna våren har varit en sån period, fast värre än vad det brukar vara. Nu har även stressen slagit till, så jag har varken ork eller motivation till att träna när jag mår som jag gör i dessa perioder. Ni som haft oturen att faktiskt få dessa saker konstaterat av läkare osv, ni vet hur jobbigt det är.