Allt snack om thigh gap

Jag kommer förmodligen få en eller annan kommentar om att jag har fel åsikt eller något liknande efter att jag har skrivit detta inlägg. Men det är min blogg och jag har mina åsikter så gillar du inte det så behöver man inte lägga ner sin tid på att läsa min blogg.
 
Men en sak bland tjejer som det egentligen bara blir mer och mer snack om är en sak jag har funderat på ett litet tag, det här med ''thigh gap''. Jag förstår inte varför så himla många tjejer vill ha så smala ben bara för att ha det där ''mellanrummet''. Jag säger inte att jag försöker få fram min åsikt och säga kränkande saker om sånna som inte kan hjälpa att dom är så smala, jag försöker verkligen inte vara dum mot dom som har anorexia eller sådana saker. Det jag inte förstår är hur en helt vanlig tjej vill se ut så? Jag vet en del som gjort allt för att låren inte ska gå ihop sen gnäller dom över att dom inte har någon rumpa kvar.. Självfallet så har jag själv sagt att jag vill ha smalare ben, det vet jag men jag skulle aldrig vilja ha så smala ben, jag anser inte att det är fint alls. 
 
Egentligen så tycker jag bara att det blir mer och mer press på hur tjejer ska se ut för att anses som fin och smal. Man behöver inte se ut som en pinne för att man ska bli omtyckt. Går en person och väljer sina vänner efter hur dom ser ut så är det ju inte värt att vara vän med en sån person. 
 
Tjejer skulle må så himla mycket bättre om dom lärde sig att acceptera och älska sig själva för hur dom ser ut, man ska inte behöva vara jätte smal för det.